SNOW STARS SKI ŠKOLA

 
Po meni najbolja ski škola na Kopaoniku.Njen sam član i zadužen sam da organizujem i izvodim školske treninge. Upečatljive crveni kompleti koji zrače pozitivnom  energijom radosti, prepoznatljiv i njegovan imiž naše ski škole. Učitelji koji drugačije izgledaju,  drugačije se ponašaju na stazi i van nje i najbolje rade. Škola u  kojoj se njeguju dobri kolegijalni i profesionalni međuljudski odnosi.  
 
Snow stars ski školaOno što daje poseban kvalitet Snow Stars ski školi su učitelji angažovani u ski školi. Prof.  Zoran Žugić  koji je vlasnik i direktor ski škole je i sam vrhunski Državni demonstrator i ocjenjivač,  koji odlično poznaje problematiku organizacije i izvođenja nastave na snijegu, te je postavio visoke standarde u radu i ponašanju pred svoje učitelje. U školi su angažovani učitelji od nivoa I, II, III do Državnih demonstratora Inter Ski Srbija. Škola ima dobar spoj mladosti i iskustva, gdje je na prvom mjestu kvalitet usluge koja se pruža gostu.

Posebna odlika Snow Stars ski škole je da 80% učitelja osim skijaške licence posjeduje i diplomu Fakultete fizičke kulture, odnosno profesori su Sporta i Fizičkog vaspitanja. Takođe 90% učitelja su akademski obrazovani. Mislim da je škola po ovome jedinstvena u svijetu.


Škola organizuje  individualnu i grupnu nastavu. Takođe najmlađi imaju mogućnost cjelodnevne (2h skijanja- ručak-2h skijanja) nastave.  Nastava skijanja i snouborda  se izvodi na svim  nivoima i sa svim uzrasnim kategorijama. Grupe su homogene po uzrastu  i skijaškom znanju i broje od 6- 8 polaznika. Uz adekvatnu raniju najavu preko bukinga ski škole gost ima mogućnost rezervacije učitelja po rangu ili po drugom kriteriju koji izabere.

Trka zadovoljstva Karaman grebenTrga zadovoljstva za sve mališane iz svih zvaničnih ski škola na Kopaoniku je svakog petka u 11 h na stazi Karaman greben i organizuje je Snow stars ski škola.
 
Ceremonija dodjela diploma je svakoga  petka u 19h ispred kafea Stefan Braun. Tada je i svečano proglašenje zlatnih, srebrenih i bronzanih šampiona, po kategorijama u trci zadovoljstva. Kompletna ceremonija se završava vatrometom.

Školski treninzi su obavezni za sve članove ski škole sa stažem manjim od 5 godina, a slobodno im prisistvuju učitelji koji žele da polažu za više licence i članovi školskog demo tima.

Kontakt: SKI ŠKOLA SNOW STARS TEAM -Skijanje&snoubord
065 5582856; 0655582852     snowstarstim@gmail.com; www.skolaskijanja.rs